Republika e Kosoves

Junik

Homazhe për nderë të 20 vjetorit të betejës së UÇK-së ” Beteja e Zharres “

2018/07/28 - 3:15

Kryetari i komunës me stafin e tij sot nderuan me homazhe 20 vjetorin e betejës së lavdishme të UÇK-së, ” Beteja e Zharres “.
Fillimisht homazhe bënë pranë lapidarëve në qendër, duke vazhduar më pasë tek lapidarët e Heronjve: Arif Gjoci, Shkelzen Gacaferi, Avdyl Jasiqi, me pas duke nderuar edhe tek vendi ku këta Heronj ranë 20 vite më par në Zharre.
Nderim u bë edhe tek lapidari i Dëshmorëve Isa Tofaj dhe Musa Ganijaj të cilët gjithashtu i dhanë jetën Kosovës 20 vite më parë.
Lavdi të gjithë të rënëve, Lavdi !