Republika e Kosoves

Junik

Homazhe për nderë të 20 vjetorit të rënjes së Heronjve Bekim Berisha, Bedri Shala, Përmet Vula, Elton Zherka

2018/08/10 - 2:57

Kryetari i komunës së Junikut z. Agron Kuçi, qytetarë të shumtë, familjarë të Heronjëve, veteran dhe bashkëluftëtar, bënë homazhe pranë lapidarit të Heroit të UÇK-së Bedri Shala për nderë të 20 vjetorit të rënjes së Heronjve Bekim Berisha, Bedri Shala, Përmet Vula, Elton Zherka .