Republika e Kosoves

Junik

NË KUJTIM DHE NDERIM TË VIKTIMAVE TË 11 SHTATORIT

2020/09/11 - 2:09

Kosova qëndron përherë pranë dhimbjes dhe fitoreve të miqve !

____________
Komuna Junik