Republika e Kosoves

Junik

Për nderë të 20 vjetorit të bankës ekonomike mbillen drunjë tek parku i lumit Erenik

2021/08/19 - 2:00

Sot Banka Ekonomike e Kosovës me rastin e 20 vjetorit të themelit të saj, zhvilloj një aktivitet simbolik duke mbjellur drunjë dekorativ tek parku i lumit Erenik.

Në këtë aktivitet u bashkua dhe komuna e Junikut, kryetari i kësaj Komune z. Agron Kuçi falënderoj bankën ekonomike per këtë vepër mjedisore.