Republika e Kosoves

Junik

TAKIM I KËSHILLIT KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

2021/05/31 - 4:02

Rendi Ditës: Gjendja e sigurisë dhe trajtimi i tematikave sociale
Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku është diskutuar siguria në Komunën e Junikut nga është cilësuar që është shumë e mirë, janë diskuatuar masat e reja anti COVID-19 respektivisht liberalizimi i masave, nga komuniteti fetar është prezantuar ideja për varreza të standardizuara dhe gjithashtu nga antarët u propozua dhe u paraqit si kërkesë gjelbrimi i hapësirave të gjelbërta dhe pastrimi i rrugëve në baza javore dhe mujore.
Përfaqësues nga egzekutivi mirëpriten dhe shprehen gatishmërin për zhvillimin e propozimeve të dala nga KKSB.
______________
Komuna Junik
+3
0
Erreichte Personen
0
Interaktionen
Beitrag bewerben
Gefällt mir

Kommentieren
Teilen