Republika e Kosoves

Junik

U mbajt takim me bashkatdhetar dhe dëgjim publik rreth buxhetit për vitin 2019

2018/08/03 - 3:12

Sot në kuadër të ditëve të diasporës është mbajtur takim me bashkatdhetar dhe dëgjim publik për buxhetin e viti 2019.
në këtë takim kryetari i komunës z. Agron Kuçi shpalosi disa nga planet të cilat i ka komuna e Junikut për të ardhmen siç janë asfaltimi i rrugës Junik – Jasiqi – Gjocaj, asfaltimi i të gjitha rrugëve sekondare në territorin e Junikut ujësjellësi nëj lagjen Agim Ramadani etj.