Republika e Kosoves

Junik

Sektori i kuvendit

Komitetit për Komunitete

 

Nr. Emri dhe mbiemri Përfaqësimi
1 Dardane Shala Përfaqësues i AAK-së
2 Përfaqësues i LDK-së
3 Zenel Maloku Këshilltar Komunal i pavarur
4 Drita Salihu-Hoxha Përfaqësues i LVV-së
5 Kreshnik Maloku Përfaqësues i PDK-së

 

 

 

Komiteti për Politikë dhe Financa

 

Nr. Emri dhe mbiemri Subjekti politik
1 Muharrem Krasniqi AAK
2 Behare Qestaj AAK
3 Sindije Idrizi AAK
4 Tahir Isufaj LDK
5 Luljeta Jasiqi LVV