Republika e Kosoves

Kaçanik

Kontakti

Info Komuna

Tel. +381 290 380 047;     +381 290 380 005;     038 200 46 4

ZYRA PËR INFORMIM

Fatlume Selimi

fatlume.selimi@rks-gov.net

______________________________________________________________

Kryetari komunës

Besim Ilazi  –   Nr.tel. 044 116 133

besim.q.ilazi@rks-gov.net

______________________________________________________________

Nenkryetari Komunes

Ylber Bajra – Nr. tel 044 118 667

Ylber.bajra@rks-gov.net

_____________________________________________________________

Kryesuesi i Kuvendit

Kemajl Murseli – Nr. tel. 044 353 947

kemajl.murseli@rks-gov.net

____________________________________________________________

 

 

Stacioni i Policisë,
0290/ 380 834

Zjarrfikësat
0290/ 380 545; 038 200 46 443

Gjykata Komunale
038/502 445

QKMF
0290/ 380 344

Qendra për Pune Sociale
0290/ 380 761; 038 200 46 416

Njësia e Ujit dhe Kanalizimit “Bifurkacioni”
0290/380 113