Republika e Kosoves

Kaçanik

Nr. Tel. SHKOLLAT, KËSHILLAT E FSHATRAVE, KLUBET SPORTIVE, MEDIAT, KESHILLTARET E KUVENDIT KOMUNAL, OJQ-të

Administratoret e Lokal

KRYETARËT E KËSHILLAVE TË FSHATRAVE DHE LAGJEVE URBANE
KËSHILLAT E FSHATRAVE /VENDBANIMEVE Emri dhe Mbiemri Nr. Tel.
Këshilli i qendrës urbane, zona I n/a
Këshilli i qendrës urbane, zona II Mentor Kyqyku 044/227857
Këshilli i qendrës urbane, zona III- Dushkajë Hasan Zahrku ADM I vj 044/397668
Këshilli i fshatit Bob Besnik Dema 044/868303
Këshilli i fshatit Bajnicë Hasip Salihu 044/243639
Këshilli i fshatit Semajë Islam Lami 044/224940
Këshilli i fshatit Gerlicë Epërme Qendrim Vogliqi 044/543355
Këshilli i fshatit Elezaj Valon Terziu 044/602073
Këshilli i fshatit Duraj Bardh Zenuni 044/756229
Këshilli i fshatit Koxhaj Avni Gabrrica 044/854921
Këshilli i fshatit Gabrricë Astrit Hasaj 043/917273
Këshilli i fshatit Doganaj Naser Murseli 044/227905
Këshilli i fshatit Soponicë Ibrahim Dalloshi 044/121105
Këshilli i fshatit Sllatinë Shkodran Elezi 049/490737
Këshilli i fshatit Begracë Faton Shehu 044/142266
Këshilli i fshatit Kaçanik i Vjetër Jashar Selimi ADM I vj. 044/164799
Këshilli i fshatit Runjevë Azem Berisha 044/909840
Këshilli i fshatit Stagovë Kemajl Jaha 044/171808
Këshilli i fshatit Dubravë Fadil Vishi 044/225089
Këshilli i fshatit Vatë Riza Mema 044/114148
Këshilli i fshatit Rekë Lumbardh Malsiu 049/119778
Këshilli i fshatit Nikaj Faruk Guri 044/590914
Këshilli i fshatit Biçec Kjani Sallahu 044/164710
Këshilli i fshatit Kovaçec Alejdin Troni 045/495368
Këshilli i fshatit Glloboqicë Ziber Luma 044/930748
Këshilli i fshatit Strazhë Nexhmedin Lika 044/516726
Këshilli i fshatit Ivajë Agim Luta 044/163443
Këshilli i fshatit Gajre Ramadan Spahiu 044/228227
Këshilli i fshatit Kotlinë Nazif Loku 044/852652
Këshilli i fshatit Gjurgjedell Isni Bela 044/767367
Këshilli i fshatit Dernagllavë Shaban Dubova 049/827926
Këshilli i fshatit Llanishtë n/a
Këshilli i fshatit Korbliq n/a

 

Kontakti i SHKOLLAVE

 

Institucioni
Emri dhe Mbiemri
Telefoni
E-maili
Gjimnazi “Skderbeu”
Ibush Vishi
0290/380-804
044/121-108
ibush.vishi@rks-gov.net
SHMP “Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka”
Zekerija Baftiu
0290/380-896
044225344
zekirja.baftiu@rks-gov.net
ShF. “Emin Duraku”
Avdyl Reka
044/172815
ShF. “Idriz Seferi”
Florije Zeneli
044/656-419
ShF. “Kadri Zeka”
Tefik Vishi
044/227732
ShF. “Jusuf Gërvalla”
Kemal Dullovi
044235659
ShF. “Qamil Ilazi”
Fadil Krasniqi
044/602-996
ShF. “Nazmi Osmani”
Ramadush Osmani
044/414303
ShF. “Ali Asllani”
Nehat Selmani
044/757225
ShF. “7 Shtatori”
Bajram Gashi
044/619-781
ShF. “Gafurr Luma”
Hafet Ceka
044498223
ShF. “Agim Bajrami”
Xhevdet Hysa
044/462078
ShF. “Dituria”
Nexhadi Luta
044/224-878
ShF. “Naim Frashëri”
Nezir Kuqi
044/435-165
QEAP “Agimi”
Naile Krasniqi
044/561 655

Anetaret e Kuvendit

Emri dhe mbiemri Subjekti Politik Përkatësia etnike Tel
Hamid Guri PDK shqiptar 044 468 227
Ahmet Luma PDK shqiptar 044 466 213
Kemal Mërseli PDK shqiptar 044 353 947
Kadri Krivenjeva PDK shqiptar 044 286 598
Besim Vishi PDK shqiptar 044 161 921
Sali Malsiu PDK shqiptar 044 224 865
Lirije Shurdhani PDK shqiptar 044 687 281
Pranverë Loku-Zharku PDK shqiptar 045 465 778
Lirije Luta PDK shqiptar 044 824 768
Vlora Dalloshi PDK shqiptar 044 509 327
Nexhat Loku PDK shqiptar 044 235 761
Agim Mani LVV shqiptar
Adnan Reka LVV shqiptar 044 243 838
Ekrem Kyçyku LVV shqiptar 045 366 575
Fatijona Kyqyku LVV shqiptar 049 492 242
Kaltrina Tafili LVV shqiptar 044  271 880
Selim Reka LDK shqiptar 044 172 937
Besnik Salihu LDK shqiptar 044 106 557
Nazife Krasniqi LDK shqiptar 044  693 670
Arlinda Rakoci-Raka LDK shqiptar 044 486 282
Shemsedin Luzha AAK shqiptar 045 200 930
Albana Troni AAK shqiptar 045 295 425
Rabije Sallahu AAK shqiptar
Hajredin Luta AAK shqiptar 044 227 595
Hafize Sallahi NISMA shqiptar 045 269 942
Bekim Koxha NISMA shqiptar 045 915 163
Ekrem Raka IQ Lista per Kaçanikun shqiptar 044 224 757

OJQ-te

 

OJQ-SHOQATA
Emri dhe Mbiemri
Telefoni
E-maili
OVL e UÇK-së
Hajrush Kurtaj
Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve
Nazmi Kuka
044/243-594
Shoqata e Invalidëve të luftës
Rrustem Dema
Shoqata e zejtarëve
Ekrem Dauti
044/226649
ekremdauti@hotmail.com
Kryqi i Kuq i Kosovës
Zekirja Loku
044/224779
z_loku@hotmail.com
Shoqata “Handikos”
Elmihane Malsiu
044/235717
handikoskaqanik@hotmail.com
Shoqata Lidhja e gjallë e Kosovës
Kadrije Piliqi
044/227820
Bashkësia Islame
Fidaim Fazliu
0290 380 0760290 380 076
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut
Shemsedin Abazi
044/ 224-685
shabazi@hotmail.com
Vullnetarizem, Kulture, Qasje (VKQ)
Lumturije Koka
044/592-675
lumturiekoka@hotmail.com
 Forumi i Organizatave Joqeveritare të Kaçanikut
Kjani Sallahu
044 164 710
 Klubi i Gazetarëve te Kaçanikut
Kjani Sallahu
 044 164 710