Republika e Kosoves

Kaçanik

Altruistët e rinj prezantojnë projektet e reja në komunën tonë

2020/07/03 - 10:12

Kryetari i Komunës Besim Ilazi dhe Nënkryetari Ylber Bajra pritën në takim grupin “ Altruistët e rinj”, të cilët prezantuan planet dhe projektet e tyre të reja. Kryetari Ilazi përshëndeti nismat dhe aktivitetet e tyre, ndërsa tha se Komuna e Kaçanikut do të jetë gjithmonë përkrah projekteve rinore. Altrusitët prezantuan projektet e tyre të ardhshme:
Jepi ngjyrë qytetit
Mini bibloteka në qytet
Të shetisim sigurt dhe shëndetshëm
Blej thënje se ka domethënje
Një jetë me vullnetarizëm