Republika e Kosoves

Kaçanik

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi priti në takim Inxhinierin e Rrjetit për Distriktin e regjionit të Ferizajit Laurent Guri

2020/07/02 - 9:28

Kryetari Ilazi uroi atë për pozitën e re në KEDS, duke i dëshiruar suksese. Në këtë takim mes tjerash u diskutuan problemet e rrjetit elektrik në komunën tonë si dhe mundësitë e reja të bashkëpunimit mes komunës dhe KEDS-it.