Republika e Kosoves

Kaçanik

Kryetari Ilazi takon komandantin e ri të KFOR-it polak për Komunën e Kaçanikut

2019/01/03 - 10:41

Kryetari i Komunës së Kaçanikut besim Ilazi priti në takim mirëseardhje Komandantin e ri CPT Major Albert Rosinski. Në takim u konfirmua bashkëpunimi mes institucioneve komunale dhe KFOR-it në sfera të ndryshme. Kryetari Ilazi u dëshiroi mirëseardhje dhe punë të mbarë në misionin e tyre që do ta zhvillojnë në Komunën e Kaçanikut, duke uruar në bashkëpunime të sinqerta dhe ne punë korrekte e konkrete. Përfaqësuesit e KFOR-it ditë më parë poashtu u takuan edhe me Nënkryetarin Ylber Bajra.