Republika e Kosoves

Kaçanik

Njoftim

2019/06/06 - 9:33

Me moton “ 20 vite për lirinë tonë”, me rastin e ditës së çlirimit të Kaçanikut, nën përkujdesjen e veçantë të Kryetarit të Komunës Besim Ilazi, organizohen aktivitete kulturore, artistike dhe sportive.