Republika e Kosoves

Kaçanik

Njoftim për Debat publik – Puna e Kryetarit Ilazi të arriturat dhe sfidat për për vitin 2021

2021/12/09 - 11:17

 

Njoftim për Dëgjim Publik

 

Bazuar në ligjin për Vetëqeverisje Lokale dhe Statutin e Komunës,
Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi me qëllim të informimit dhe pjesëmarrjes së gjerë dhe aktive të publikut dhe në pajtim me legjislacionin në fuqi, organizon:

Debat Publik

Tema: Puna e Kryetarit Ilazi të arriturat dhe sfidat për vitin 2021

Vendi: Salla e Kuvendit Komunal, në objektin e administratës
Data dhe koha: 23 dhjetor 2021 ( e Enjte ) ; Ora: 14:00

 

Qytetarë të nderuar

Bëhuni pjesë e proceseve në organet vendimmarrëse në komunën tonë!

 

Me respekt

Besim Ilazi- Kryetar i Komunës së Kaçanikut

__________________