Republika e Kosoves

Kaçanik

Të dashur qytetarë të Komunës së Kaçanikut – QEAP “ Agimi”

2020/09/04 - 3:41

QEAP “ Agimi” do të filloj punën dhe aktivitetin e saj, nga data 07 shtator 2020. Poashtu ju njoftojmë se institucionet komunale, përmes drejtorisë së Arsimit kanë bërë të gjitha përgatitjet, duke ndjekur me përpikmëri instruksionet dhe rekomandimet e IKSHP-së dhe institucioneve të tjera nga niveli qendror.

Me respekt Kryetari i Komunës Besim Ilazi