Republika e Kosoves

Kaçanik

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

2020/12/11 - 11:18

Me dhembje të madhe mora lajmin për ndarjen nga jeta të punëtorit N.V. i punësuar në njërën nga kompanitë e ndërtimit në Ferizaj, i cili është nga komuna jonë.
Raste të tilla janë të rënda për familjen, por edhe për ne. Ndajë ngushllimet e mia më të sinqerta për familjen, miqtë, dhe të gjthë ata që e njohën.