Republika e Kosoves

Kaçanik

NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS- Mirmbajtja verore dhe dimrore e rrugëve lokale

2021/12/31 - 12:51

Forma e aplikacionit: NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS- Mirmbajtja verore dhe dimrore e rrugëve lokale