Republika e Kosoves

Kaçanik

NJOFTIM PER INFORMATA SHTESE ose PERMIRESIM I GABIMIT – Ndërtimi i trotuarit në rrugën Hetem Hasaj dhe Avdyl Dura

2021/04/06 - 10:13

Forma e aplikacionit: NJOFTIM PER INFORMATA SHTESE ose PERMIRESIM I GABIMIT – Ndërtimi i trotuarit në rrugën Hetem Hasaj dhe Avdyl Dura