Republika e Kosoves

Kaçanik

RREGULLORE NR.01/2018 (01NR..02-104/01-11899) – PER ORGANIZIMIN DHE BASHKPUNIMIN E KOMUNES ME FSHATRAT, VENDBANIMET DHE LAGJET URBANE TE KOMUNES SE KACANIKUT

2018/05/21 - 3:12

Forma e aplikacionit: RREGULLORE NR.01/2018 (01NR..02-104/01-11899) – PER ORGANIZIMIN DHE BASHKPUNIMIN E KOMUNES ME FSHATRAT, VENDBANIMET DHE LAGJET URBANE TE KOMUNES SE KACANIKUT