Republika e Kosoves

Kamenicë

Kabineti

Shef i Kabinetit
Nol Nushi
email: nol.nushi@rks-gov.net

I lindur më 2 korrik 1990 në Gjakovë. Ka studiuar në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës, dega Banka, Financa dhe Kontabilitet. Angazhimi i tij fillestar politik i tij lidhej me organizimin e studentëve përballë problemeve me të cilat ballafaqohej Universiteti i Prishtinës, përmes Organizatës Studentore për Barazi SKV më 2010. Për shumë vite radhas është angazhuar në shumë detyra të ndryshme brenda Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Vitet e fundit ka kryer detyrën e Koordinatorit të Sekretariatit të Përgjithshëm të Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Poashtu ka qenë pjesë e shtabeve qëndrore zgjedhore në zgjedhjet parlamentare dhe lokale të vitit 2017.

Në zgjedhjet e lokale të vitit 2017 u zgjodh asambleist në Kuvendin Komunal të Prishtinës si personi i dytë me i votuar nga lista dhe këtë detyrë vazhdon ta kryej edhe sot. Aktualisht është shef i kabinetit të Kryetarit të Kamenicës Qëndron Kastrati dhe anëtar kryesie i Partisë Socialdemokrate.