Republika e Kosoves

Kamenicë

10 raste pozitive me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2020/11/20 - 4:49

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, 10 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci me COVID-19 në komunën tonë:

– 357 raste të identifikuara,
– 229 të shëruar plotësisht,
– 106 raste aktive,
– 22 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!