Republika e Kosoves

Kamenicë

10 të shëruar dhe tetë raste pozitive me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2020/11/18 - 4:43

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, tetë (8) persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe 10 të tjerë janë shëruar.

Bilanci me COVID-19 në komunën tonë:

– 331 raste të identifikuara,
– 217 të shëruar plotësisht,
– 94 raste aktive,
– 20 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!