Republika e Kosoves

Kamenicë

26 të shëruar me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2021/09/27 - 3:25

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës 26 persona janë shëruar nga COVID-19.

Bilanci në komunën tonë:

* 2277 raste,

* 2187 të shëruar,

* 11 raste aktive,

* 79 të vdekur.

Mbani distancën, përdorni maskën , pastroni duart. Ruani vetën dhe të tjerët!