Republika e Kosoves

Kamenicë

Ambasada e SHBA-ve, thirrje për sipërmarrësit e Kosovës

2019/02/03 - 3:33

Global Entrepreneurship Summit 2019, do të mbledhë të gjithë sipërmarrësit dhe inovatorët më të mirë të botës në pesë fusha.
Departamenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Ministria e Punëve të Jashtme të Holandës, kanë bërë ftesë për të aplikuar të gjithë sipërmarrësit.
Për më shumë informacione klikoni linkun më poshtë:

https://mobile.facebook.com/kosovo.usembassy/photos/a.127808730578624/3027974990561969/?type=3&source=57
Ndërkaq, formën e aplikacionit mund ta gjeni këtu :
https://www.ges2019nl.nl/application?fbclid=IwAR2kF7bGRtSeQl2JjPlnBZSlFs2MlVjTDuBsUtgnrlYuZYaM_KBlNd3xI7E