Republika e Kosoves

Kamenicë

DKRS organizon aktivitete për nder të shënimit të përvjetorit të pavarësisë

2020/02/12 - 4:43

Për nder të shënimit të 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Drejoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Kamenicë organizon aktivitete të ndryshme.

Këto aktivitete zgjasin dy ditë (16-17 shkurt).

Aktivitete për shënimin e 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës:

• 16. 02. 2020
Ora 11 : 00 Turniri në ping – pong, në përkujtim të profesorit Musa Thaçi-  SHFMU “17 Shkurti” në Muçiverc

• 17. 02. 2020
Ora 10 : 00 Turniri i shahut – Restorant “Rexhepaj Centër ”

Ora 11:00 Seancë Solemne e Kuvendit Komunal ( Salla e Kuvendit)

Ora 11:30 Homazhe te Varrezat e Dëshmorëve

Ora 12:30 Koncert -Sheshi “Metush Krasniqi” në Kamenicë

DKRS duke u uruar përvjetorin e pavarësisë ju fton të merrni pjesë në këto aktivitete.