Republika e Kosoves

Kamenicë

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim e gatshme t’i ndihmojë banorët pas vërshimeve, lajmërohuni në këta numra

2020/06/24 - 8:29

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim pas paralajmërimit të Institutit Meteoeologjik të Kosovës se pas reshjeve rë shiut mund të ketë vërshime, njofton të gjithë banorët e Kamenicës se është në dispozicion me të gjitha kapacitetet për t’iu ndihmuar.

Numrat ku mund të lajmëroheni janë: 080011010 dhe 045 549182.

DMSh lut të gjithë banorët të dërgojnë adresën e saktë nëse kanë probleme me vërshime.