Republika e Kosoves

Kamenicë

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim zgjeron dhe rrafshon rrugët në fshatrat Tërstenë dhe Desivojcë

2020/06/26 - 3:04

Komuna e Kamenicës krahas punëve të tjera të cilat nuk i ka ndalur gjatë pandemisë, ka bërë edhe rrafshimin dhe zgjerimin e disa rrugëve.

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim gjatë ditës së djeshme ka dal në terren, ku dhe ka bërë rrafshimin dhe zgjerimin e disa rrugëve në fshatrat Tërstenë dhe Desivojcë, në mënyrë që banorët e këtyre dy fshatrave ta kenë më të lehtë qarkullimin dhe lëvizjen.

Komuna dhe DMSH falënderon qytetarët për mirëkuptimin!