Republika e Kosoves

Kamenicë

Epidemiologu dhe profesori universitar Dr. Lul Raka, bën apel tek qytetarët që të qëndrojnë në shtëpi

2020/03/21 - 3:07

Epidemiologu dhe profesori universitar Dr. Lul Raka, pas situatës së krijuar në vend ka bërë apel tek qytetarët që të qëndrojnë në shtëpi.

Ndryshe dihet se epidemiologu, Lul Raka në vitin 2014 ka qëndruar në vijat e para të frontit për të luftuar Ebolën Në Liberi të Afrikës.

Ju lutemi rrini në shtëpi!