Republika e Kosoves

Kamenicë

Je shëruar nga COVID-19 por nuk di si të sillesh? Ndiqni këshillat e mëposhtme

2020/07/29 - 9:18

Mënyra e jetesës është faktori kryesor që ndihmon rikuperimin.

Pushimi, ushqimi i shëndetshëm dhe reduktimi i stresit janë më e mira që mund të bësh për vete në muajin pas shërimit.

Mjekët japin këto këshilla për periudhën pas COVID-19.