Republika e Kosoves

Kamenicë

Kryetari Rahimaj së bashku Ministrin Çeku vizitojnë Shtëpinë e Kulturës në Kamenicë

2021/12/17 - 8:25

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, së bashku me zyrtarë komunal ka pritur në vizitë Ministrin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku.

Ata kanë vizituar Shtëpinë e Kulturës për të parë përfundimin e punëve që janë bërë.

Kryetari Rahimaj ka thënë se bashkëpunimi me Ministrin Çeku do të jetë i ngushtë për zhvillimin e shumë fushave.

“Së bashku me Ministrin Hajrulla Çeku vizituam Shtëpinë e Kulturës. Bashkëpunimi ynë do të jetë i ngushtë, veçanërisht për zhvillimin e fushave shumë të rëndësishme si Kultura, Rinia dhe Sporti.
Kamenicën e presin ditë të mira”, ka thënë ai.