Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Kamenicë

Kuvendi Komunal mban mbledhjen inauguruese të premten

2021/11/25 - 3:35

Kuvendi Komunal të premten më datë 03.12.2021, do të mbajë mbledhjen inauguruese.

Në këtë mbledhje pritet që kryetari i Komunës të jap betimin, po ashtu të betohen dhe të nënshkruajnë deklaratën për marrjen e detyrës anëtarët e Kuvendit të Komunës së Kamenicës.

Mbledhja fillon në orën 10:00 në sallën e Kuvendit Komunal në objektin e komunës, kati i parë.