Republika e Kosoves

Kamenicë

Mbahet takimi me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatrat Muçiverc dhe Shipashnicê e Poshtme

2022/08/12 - 8:57

Drejtoria për Buxhet dhe Financa në bashkëpunim me Kuvendin Komunal kanë mbajtur dëgjimin e parë me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatrat Muçiverc dhe Shipashnicë e Poshtme.

Të pranishëm në këtë takim ishin Kryetari Kadri Rahimaj, Drejtoresha Ardita Dërmaku, Kryesuesi i Kuvendit Liridon Kastrati, zyrtari Naser Hashani, dhe banorë të fshatrave Muçiverc dhe Shipashnicë e Poshtme.

I pari i Komunës, Kadri Rahimaj ka thënë propozimet e banorëve të këtyre fshatrave do të mundohen t’i përfshijnë në Projekt-Buxhet.

Kryesuesja e grupit punues, drejtoresha Ardita Dërmaku ka paraqitur Projekt-Buxhetin për vitin 2023.

Kërkesat që banorët e këtyre fshatrave paraqiten kishin të bëjnë ndriqimin, asfaltim të rrugëve.