Republika e Kosoves

Kamenicë

Një i shëruar dhe një pozitiv me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2020/10/08 - 3:23

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, një (1) person është shëruar dhe një (1) tjetër ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci me COVID-19 në komunën tonë:

– 195 raste të identifikuara,

– 171 të shëruar plotësisht,

– 9 raste aktive,

– 15 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!