Republika e Kosoves

Kamenicë

Një rast pozitiv me COVID-19 dhe një i shëruar në Komunën e Kamenicës

2021/10/08 - 4:53

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës një person ka rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe një tjetër është shëruar.

Bilanci në komunën tonë:

* 2280 raste,

* 2197 të shëruar,

* 2 raste aktive,

* 81 të vdekur.

Mbani distancën, përdorni maskën , pastroni duart. Ruani vetën dhe të tjerët!