Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Kamenicë

Një rast pozitiv me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2021/10/19 - 2:58

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës një person ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci në komunën tonë:

* 2287 raste,

* 2198 të shëruar,

* 8 raste aktive,

* 81 të vdekur.

Mbani distancën, përdorni maskën , pastroni duart. Ruani vetën dhe të tjerët!