Republika e Kosoves

Kamenicë

NJOFTIM

2018/12/31 - 2:04

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Kamenicës se në bazë të kalendarit shtetëror për festat zyrtare, data 1 dhe 2 janar do të jetë ditë pushimi. Me këtë rast, administrata komunale nuk do të punoj përgjatë këtyre dy ditëve.

Gëzuar 2019!