Republika e Kosoves

Kamenicë

Njoftim për qytetarët e Komunës së Kamenicës

2020/07/30 - 9:22

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Kamenicës se për nder të festës së Kurban Bajramit administrata komunale sot do të punoj deri në orën 14:00.

Të gjithë ata që duan të kryejnë shërbime komunale mund të paraqiten deri në orën 14:00.

Faleminderit për mirëkuptim!

Mbani distancë, përdorni maska dhe pastroni duart shpesh.

Ruajeni vetën dhe të tjerët!