Republika e Kosoves

Kamenicë

Pastrohet parku i qytetit nga disa vullnetarë

2020/10/14 - 2:49

Gjatë ditës së sotme është bërë pastrimi i parkut të qytetit në Kamenicë.

Pastrimi i parkut është bërë nga një vullnetar amerikan me emrin Daniel, të cilit iu bashkuan edhe disa anëtar të organizatës “Handikos” nga Kamenica.

Komuna e Kamenicës shpreh mirënjohje dhe falënderon secilin qytetarë për kontributin e dhënë!