Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Kamenicë

Pesë të shëruar dhe dy raste pozitive me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2021/11/04 - 5:05

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës dy persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe pesë të tjerë janë shëruar.

Bilanci në komunën tonë:

* 2404 raste,

* 2303 të shëruar,

* 20 raste aktive,

* 81 të vdekur.

Mbani distancën, përdorni maskën , pastroni duart. Ruani vetën dhe të tjerët!