Republika e Kosoves

Kamenicë

Shkolla fillore “Abdullah Krashnica” në Koretin, njëra nga fitueset e projektit “Go Green Generation”

2019/04/19 - 9:38

ShFMU “Abdullah Krashnica”, merr mirënjohje nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, si një nga shkollat me oborrin më të mirë në nivel të Kosovës.
Stafi i kësaj shkolle, falënderon stafin teknik për punën dhe nxënësit për kujdesin që kanë për objektin dhe hapësirën shkollore.