Republika e Kosoves

Kamenicë

Të hënen ditë pushimi, nuk do të punojnë shërbimet administrative

2020/02/14 - 11:19

Njoftohen qytetarët e Kamenicës se me datën 17 shkurt 2020 (E hëne), shërbimet administrative nuk do të punojnë.

Për nderë të 12 vjetorit të pavarësisë do të jetë ditë pushimi.

Komuna ju uron 12 vjetorin e pavarësisë dhe ju falënderon për mirëkuptimin.