Republika e Kosoves

Kamenicë

Tetë të shëruar me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2021/01/12 - 3:36

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, tetë persona janë shëruar nga COVID-19.

Bilanci me COVID-19 në komunën tonë:

– 590 raste të identifikuara,
– 541 të shëruar plotësisht,
– 15 raste aktive,
– 34 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!