Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Kamenicë

Tri raste pozitive dhe një i shëruar me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2021/10/28 - 7:34

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës tre persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe një tjetër është shëruar.

Bilanci në komunën tonë:

* 2394 raste,

* 2294 të shëruar,

* 19 raste aktive,

* 81 të vdekur.

Mbani distancën, përdorni maskën , pastroni duart. Ruani vetën dhe të tjerët!