Republika e Kosoves

Kamenicë

Tri raste pozitive me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2021/09/30 - 2:48

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se sot në Komunën e Kamenicës tre persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci në komunën tonë:

* 2280 raste,

* 2191 të shëruar,

* 9 raste aktive,

* 80 të vdekur.

Mbani distancën, përdorni maskën , pastroni duart. Ruani vetën dhe të tjerët!