Republika e Kosoves

Kamenicë

Tri raste pozitive me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

2021/01/13 - 4:20

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në 24 orët e fundit në Komunën e Kamenicës, tre persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci me COVID-19 në komunën tonë:

– 593 raste të identifikuara,
– 541 të shëruar plotësisht,
– 18 raste aktive,
– 34 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!