Republika e Kosoves

Kamenicë

Turniri ‘’Rogana 2022’’, ka përfunduar me shpalljen kampion të ekipit ‘’Muhaxherët’’

2022/08/09 - 8:32

Ky organizim u mbajt për të nderuar dëshmorët Selver Kryeziu e Emin Kryeziu, ku të pranishëm në këtë finale ishin edhe Kryeministri i Republikës së Kosovës z.Albin Kurti, Kryetari i FFK-së z.Agim Ademi, deputeti z.Shaip Kamberi, Kryetari z.Arben Taravari dhe shumë dashamirë të tjerë të sportit.

Ky event ka mbledhur 48 ekipe, dhe janë realizuar 95 lojë.

Kryetari Rahimaj tha se evente të tilla i duhen më shpesh Kamenicës.