Republika e Kosoves

Kamenicë

Njoftim për dhënie të kontratës për ndriqimin dhe dekorimin e qytetit për festat e fundvitit-ritender

2019/12/17 - 10:17

Forma e aplikacionit: Njoftim për dhënie të kontratës për ndriqimin dhe dekorimin e qytetit për festat e fundvitit-ritender