Republika e Kosoves

Kamenicë

Njoftim për pozitën Drejtor në SHFMU “Desanka Maksimovic” dhe Shkollën e Mesme “Gimnazija”

2021/06/10 - 11:52

Forma e aplikacionit: Njoftim për pozitën Drejtor në SHFMU “Desanka Maksimovic” dhe Shkollën e Mesme “Gimnazija”