Republika e Kosoves

Kamenicë

Njoftim për pozitën Zyrtar për Kadastër dhe Gjeodezi

2020/07/30 - 1:47

Forma e aplikacionit: Njoftim për pozitën Zyrtar për Kadastër dhe Gjeodezi