Republika e Kosoves

Kamenicë

Nënkryetari për Komunitete

 

Bojan Stamenković- Nënkryetar për Komunitete

Bojan Stamenković është lindur më 12 prill 1983 në Kamenicë.
Shkollën fillore dhe të mesme e përfundoi në Kamenicë dhe aktualisht është diplomuar në Akademia e Studimeve Profesionale të Biznesit në Beograd.

Gjatë periudhës 2003 – 2005 ka punuar në Qendrën Rinore në Kamenicë, ndërsa nga viti 2005 – 2018 në Doganën e Kosovës.
Në vitin 2018 është zgjedhur Nënkryetar për Komunitete në Komunën e Kamenicës.